+30-28210.94637Ο αναπνευστήρας Shangrila510S είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενος με πνευματική κίνηση. Μπορεί να παρέχει στους ασθενείς μηχανικό αερισμό και επίσης μπορεί να παρακολουθεί και να εμφανίζει τις παραμέτρους αερισμού. Ο αναπνευστήρας ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή, εξοπλισμένο με παραμέτρους μοντέλου και μονιτορ(οθόνη) παρακολούθησης κυματομορφών, χωρητικότητα και άλλες προαιρετικές λειτουργίες.

Ο αναπνευστήρας Shangrila510S χρησιμοποιείται κυρίως στις αίθουσες έκτακτης ανάγκης των νοσοκομείων, τη μεταφορά μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, στο πεδίο και τις περιστάσεις όπου χρειάζεται πρώτες βοήθειες ή μεταφορά, για τη φροντίδα των ενηλίκων και παιδιατρικών ασθενών βάρους τουλάχιστον 3,5 kg.

Ο αναπνευστήρας Shangrila510S προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε απλό  θάλαμο, στη ΜΕΘ, έξω από το νοσοκομείο και στις ενδο-νοσοκομειακές μεταφορές. Ο αναπνευστήρας συμμορφώνεται με την αρχή της απλής και εύκολης λειτουργίας που απαιτείται για τον εξοπλισμό επείγουσας ανάγκης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλές ιατρικές μονάδες και κλινικά γραφεία σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ατυχημάτων όπως κέντρο πρώτων βοηθειών, ασθενοφόρο, μονάδα αναισθησίας, χειρουργική επέμβαση στήθους, κρανιακή χειρουργική επέμβαση, αναπνευστική μονάδα, διάφορα μεγάλα ορυχεία, εργοστάσια, κολύμβηση θέσεις. Ο αναπνευστήρας είναι κατάλληλος για ασθενή που ζυγίζει τουλάχιστον 3,5 κιλά βρέφη, παιδιά και ενήλικες ασθενείς.


Χαρακτηριστικά: PDF
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή: Shangrila510s

to top